Solar Room Heating

Miért jó?

A SONNENKRFT fűtésrásegítő rendszerekkel a fűtési időszak hat hónapja alatt jelentős - akár 35%-os megtakarítás érhető el.
Tudjon meg többet

COMFORT E

A tetejére

COMFORT E

A SONNENKRAFT COMFORT E rendszerek ideálisak azok számára akik egyszerű, megbízható fűtésrásegítő és használati melegvíz termelő rendszereket keresnek. Takarítsa meg akár 30%-át a fűtési- és akár 80%-át a melegvíz előállítási költségeinek

AZ ÚJ FRISS-VÍZ MODUL
Friss, higiénikus meleg víz áll rendelkezésünkre a frissvíz modul használatával. Az intelligens modul, biztosítja a megfelelő mennyiségű friss forró vizet, abban az időpontban mikor szükségünk van rá. Tökéletes legionella védelem

 

SZIGETELÉSSEL
Az új PSR-E puffer tároló tökéletesen szigetelt. Ez gyorsabb töltés és a magasabb hőmérsékletet eredményez a tartályban.

PSKR18/HE
A PSKR18 új változata a PSKR/HE, mely az új vezérlés segítségével könnyen kezelhető. Az új modul az áramlási folyamatokat 30%-kal javítja.

COMFORT E PLUS

A tetejére

COMFORT E PLUS

A COMFORT E PLUS rendszer a legkifinomultabb megoldás a napenergiával történő meleg víz ellátás és fűtés terén. Ez a rendszer több mint a 40%-át fedezi a fűtési, több mint 80%-át pedig a meleg vízszükségletnek. Ehhez az új termékünkhöz hozzá tartozik a PSC E tartály, melynek tartozéka az intelligens friss víz modul, és a többszörösen szigetelt csőregiszter. Ez a két fejlesztés tökéletesen kiegészíti egymást. A HKM20 fűtési modul tökéletesen csatlakoztatható COMFORT E PLUS rendszerhez, amely közvetlenül irányítja a fűtést az idő és az időjárás függvényében. A RAS 20 biztosítja a leghatékonyabb alkalmazását a solár energiából származó hőnek.

ÚJ FRISS-VÍZ MODUL
Friss, higiénikus meleg víz áll rendelkezésünkre a frissvíz modul használatával. Az intelligens modul, biztosítja a megfelelő mennyiségű friss forró vizet, abban az időpontban mikor szükségünk van rá. Nincs szükség a baktériumok növekedésének megelőzésére.

 

20 %-KAL KEVESEBB HŐVESZTESÉG
Az új PSR tartály több szempontból fejlettebb mint elődje. Szigetelése 20%-kal kevesebb hőveszteséget eredményez, mley gyorsabb töltést és magasabb hőmérsékletet eredményez.

ÁLLÍTHATÓ LÁBAK
Tökéletessé teszi a tároló elhelyezését egyenetlen felületen is. A lábakat a külső burkolat elfedi, így biztosítva a megfelelő esztétikai hatást.

RÉTEGFELTÖLTŐ MODUL
Az SLM50HE egység garantálja az optimális rétegződést a tartályban. A magas hatékonyságú szivattyú biztosítja a nagyon alacsony elektromos fogyasztást.