SOL+

Miért jó?

A SOL+ megoldás a napkollektoros rendszer és a HP12M hőszivattyú tökéletes kombinációja, mely lehetővé teszi hogy otthonát szinte teljesen megújuló energiaforrások használatával működtesse. A fűtési- és melegvíz igény 100%-át fedezheti ezzel a forradalmian új rendszerrel.

Tudjon meg többet

SOL+

A Sonnenkraft SOL+ rendszere a legújabb műszaki fejlesztés melynek segítségével majdnem teljesen függetleníthető otthona a hagyományos energiahordozóktól. A napkollektoros rendszer és a levegős hőszivattyú kombinációja szükségtelenné teszi minden egyéb hőtermelő eszköz beépítését.

 

A SOL+ lelke a HP12M hőszivattyú melynek kimagasló hatásfokát az alapos tervezés és az inverteres kompresszor biztosítja. COMFORT E vagy COMFORT E Plus rendszerekkel kombinálva ajánjuk.

 

Az érintőképernyős, grafikus kijelzőjű vezérlés folyamatos, üzembiztos működést tesz lehetővé ezáltal biztosítva otthona hőenergiával történő ellátását. A rendszerrel 90%-ban kiváltható a háztartás használati melegvíz igénye-, és 75%-ban a fűtési igénye.

 

EURÓPAI MINŐSÉG ÉS MÉG SOKKAL TÖBB

Az európai minőség hosszú élettartamot, kis karbantartási igényt, gyors kivitelezést és garantált szervíz hátteret jelent. Érdemes figyelembe venni az igényes kialakítást is.

 

TELJESKÖRŰ VEZÉRLÉS

A gyárilag paraméterezett vezérlés egész évben biztosítja a rendszer működését, valamint a napenergia és a hőszivattyú működésének folyamatos optimalizálását. Érintőképernyős, grafikus felülete könnyű és átlátható kezelhetőséget biztosít. A vezérlés összekapcsolható az épületfelügyeleti rendszerrel is, így otthona teljesen automatizálható.

 

EGÉSZ ÉVBEN ENERGIA

A HP12M hőszivattyú és a COMFORT E vagy COMFORT E Plus rendszerek összekapcsolása garantált folyamatos melegvíz ellátást és fűtést biztosít, legyen tél vagy nyár. 

 

A LEGHATÉKONYABB MEGOLDÁS

A nagyteljesítményű inverteres kompresszor valamint a különleges ventillátor kimagasló COP értéket produkál egész évben. Egészen -15C-ig akár 10 kW hőteljesítményt képes leadni.