SOL+
Solar Heatpump

1

HOGYAN MŰKÖDIK

A HP12M levegős hőszivattyú és a COMFORT E vagy COMFORT E plus rendszerek kombinációja minden kiegészítő egyéb fűtőberendezés nélkül képes fűtést és melegvíz termelést biztosítani.

 

Alaphelyzetben a napkollektorok által termelt hőt a puffer tárolóban közvetítjük, melyből a friss-víz modul segítségével előállítjuk a szükséges használati melegvizet. A tárolóban lévő tovább meleg vízből biztosítjuk az épület fűtését.

 

A hőszivattyú csak abban az esetben kapcsol be, ha a napkollektoros rendszer nem képes elegendő hőt termelni, illetve ha azonnali hőszükséglet lép fel. Az inverteres kompresszor kiemelkedő hatásfokot biztosít.

 

A napkollektorok által termelt hőt, jegesedés gátlásra is lehet használni.

Solar Heatpump

2

HOGYAN FOG AZ ÉLETE VÁLTOZNI?

GAZDASÁGOSSÁG
COMFORT, COMFORT E Plus vagy egyéb meglévő napkollektoros rendszerrel kombinálva hagyományos fűtési rendszerekhez képes gazdaságosabban működtethető a fűtés és melegvíz ellátás. Ez a megoldás lényegesen javít otthona energetikai besorolásán így növeli ingatlanának értékét. 

 

KÖRNYEZETVÉDELEM

A gáz vagy szilárd tüzelési kazánok működtetése a legnagyobb arányban felelős az üvegház hatású gáz kibocsájtásáért. Mindannyiunk kötelessége, hogy óvjuk környezetünket, minél jobban hozzájáruljunk a széndioxid kibocsájtás csökkentéséért, a környezet terheléséért, és azért, hogy gyermekeink élhetőbb környezetben nőhessenek fel. A napenergia és a hőszivattyú technológiával teljesen CO2 mentes energiaforrással tudjuk biztosítani szükségleteinket. 

 

FÜGGETLENSÉG 
Az elmúlt években a gáz ára több mint 300%-kal nőtt. Ön tehát évről évre több százezer forint feletti rendelkezési jogát szerzi vissza.

Solar Heatpump

3

ELŐNYÖK

  • A hőszivattyú és a napkollektoros rendszerek intelligens kombinálásával, a SOL+ rendszer a használati melegvíz 90%-át, a fűtési energia 75%-át takarítja meg.

  • Teljes egészében Európai gyártású termékek, kiváló minőség, magas hatásfok és könnyű kezelhetőség.

  • Higiénikus, hálózati víz minőségével megegyező folyamatos használati melegvíz ellátás

  • Gyors kivitelezés a Plug&Flow technológiának köszönhetően

  • Érintőképernyős, grafikus kijelzőjű vezérlés, internet alapú gépészeti működtetés